Dòlars per difondre Musicoteràpia

7/12/16

Les bones iniciatives sempre aconsegueixen bons resultats. La Hard Rock Heals Foundation, és a dir la fundació de la franquícia de restaurants Hard Rock, ens ha guardonat amb una de les beques que anualment distribueixen. 


Són 3.000 dòlars que destinarem per fer arribar la Musicoteràpia a més gent. Ben aviat informarem els nostres associats de les activitats que organitzarem gràcies a aquest regal que ens ha omplert d'il·lusió. Aquí teniu algunes de les imatges de l'entrega del premi que ens varen donar el passat 22 de novembre al restaurant Hard Rock Cafe de Palma.


Las buenas iniciativas siempre consiguen buenos resultados. La Hard Rock Heals Foundation, es decir la fundación de la franquicia de restaurantes Hard Rock, nos ha premiado con una de las becas que anualmente distribuye. 


Son 3.000 dólares que utilizaremos para hacer llegar la Musicoterapia a más gente. En breve informaremos a nuestros asociados de las actividades que organizaremo gracias ha este regalo que nos ha llenado de ilusión. Aquí tenéis algunas de las imágenes de la entrega del premio que nos dieron el pasado 22 de noviembre en el restaurante Hard Rock Cafe de Palma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada