Taller de Música Imatge i Relaxació (MIR)

10/10/16

Et convidam a participar d'aquest taller de 12 hores de durada en el qual la Dra. Montserrat Gimeno farà una introducció al Mètode Bonny de GIM (BMGIM) i aportarà els fonaments de la tècnica Música Imatge i Relaxació (MIR). Una oportunitat de la qual podràs gaudir a l'espai Cor Senzill (Palma). Organitza ABAMU.


DESCRIPCIÓ

Està adreçat a musicoterapeutes, psicòlegs i professionals de l'àmbit terapèutic. L'objectiu del taller és fer una introducció general al Mètode Bonny d'Imatge Guiada amb Música (BMGIM). Seguidament es donaran a conèixer les bases de la tècnica MIR per la seva utilització a l'àmbit hospitalari. La tècnica ha estat desenvolupada per la Dra. Gimeno i és una adaptació del BMGIM. El propòsit de la tènica MIR és relaxar la ment i el cos per disminuir l'experiència del dolor. Es tracta d'un taller experiencial amb un component didàctic. 

SOBRE LA DRA. GIMENO

La Dra. Maria Montserrat Gimeno es va graduar en Infermeria, l'any 1978, a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 1993 es va traslladar als Estats Units on es va graduar com a Musicoterapeuta i va rebre un Doctorat en Psicologia. Està formada en el Mètode Bonny de GIM (BMGIM) i es professora a la Universitat Estatal de Nova York, a New Paltz, on imparteix classe de Musicoteràpia en el Departament de Música. Actualment coordina la primera formació de BMGIM a Barcelona. La seva investigació està especialitzada en l'àmbit hospitalari. Ha publicat a nivell nacional i internacional. També ha realitzat nombroses presentacions de l'aplicació del Mètode Bonny i les seves adptacions a Espanya, els Estats Units, la Xina, Corea del Sud, Finlàndia, Noruega, Canàda, Àustria i la Índia.


INFORMACIÓ PRÀCTICA


El taller començarà divendres 28 d'octubre (a les 17h) i acabarà el dissabte 29 (a les 20h).

Consulta els horaris i estructura del taller prement damunt aquest enllaç.

Més informació del contingut del taller prement damunt aquest enllaç.

El preu és de 100 euros.

Associats ABAMU: 75 euros.

Per inscriure's és necessari un avançament de 50 euros.

Dades de contacte per la inscripció: 657 31 60 38 (Pau).

Data límit per apuntar-se: DIMECRES 26 D'OCTUBRE.

                                             
                                       Organitza:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada