Musicoteràpia al CEE Joan XXIII d'Inca

14/12/16

El projecte al CEE Joan XXIII d'Inca, en el qual col·labora ABAMU, ja és una realitat. Per primera vegada els alumnes d'aquest centre d'educació especial poden rebre sessions de musicoteràpia gràcies als doblers recapats als concerts d'Incajazz d'enguany.


Tres sessions setmanals amb tres grups amb diverses necessitats, i que duen a terme quatre musicoterapeutes de la nostra associació. Estam molt animats perquè es tracta de la primera oferta de treball que hem gestionat des d'ABAMU. Vos mantindrem informats d'aquest projecte tant il·lusionant!

Aquí podeu veure un vídeo elaborat per la televisió de l'Ajuntament d'Inca i també una notícia publicada al diari Ara Balears.


http://www.arabalears.cat/cultura/Centre-Especial-Joan-XXIII-musicoterapia_0_1703829742.html

El proyecto en el CEE Joan XXIII de Inca, en el que colabora ABAMU, ya es una realidad. Por primera vez, los alumnos de este centro de Educación Especial pueden recibir sesiones de musicoterapia gracias al dinero recaptado a través de los conciertos del Incajazz de este año.


Tres sesiones semanales con tres grupos con diversas necesidades, y que llevan a cabo cuatro musicoterapeutas de nuestra asociación. Estamos muy animados porque se trata de la primera oferta de trabajo que hemos gestionado desde ABAMU. Os mantedremos informados de este proyecto tan ilusionante.

Aquí podéis ver un video elaborado por la televisión del Ayuntamiento de Inca y una noticia publicada en el diario Ara Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada