Resum de la Jornada de Musicoteràpia i Fibromialgia

7/2/16

Estam molt orgullosos de l'èxit de la jornada de musicoteràpia en el tractament de la fibromialgia que la musicoterapeuta Vanessa Vannay ha vengut a impartir dia 6 de febrer a Palma de Mallorca. La professional ha il·lustrat el meravellós treball que desenvolupa a Salamanca, ha mostrat vídeos de sessions grupals i ha explicat els fonaments d'aquesta tasca, que permet millorar la qualitat de vida d'aquestes persones.

Estamos muy orgullosos del éxito de la jornada sobre musicoterapia en el tratamiento de la fibromialgia que la musicoterapeuta Vanessa Vannay ha venido a impartir el día 6 de febrero en Palma de Mallorca. La profesional ha ilustrado el maravilloso trabajo que desarrolla en Salamanca, mostrando vídeos de sesiones grupales y explicando los fundamentos de la labor que permite mejorar la calidad de vida de estas personas.

A més, hem pogut viure, a través d'activitats de percussió corporal i improvisacions amb instruments, les tècniques que s'utilitzen per treballar amb aquest col·lectiu.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la jornada, a la qual han assistit musicoterapeutes de Mallorca, Menorca i Formentera, i diferents professionals de la salut, com psicòlegs, infermers i operadors sociosanitaris.


Además, hemos podido vivenciar a través de actividades de percusión corporal e improvisaciones con instrumentos, las técnicas que se utilizan para trabajar con este colectivo.

Aquí podéis ver algunas fotografías de la jornada, a la cual han asistido musicoterapeutas de Mallorca, Menorca y Formentera, y diferentes profesionales de la salud, como psicólogos, enfermeros, y operadores sociosanitarios.1 comentari:

  1. Maravilloso lo que se puede lograr con la música para enfrentar la fibromialgia....y la relajación de los músculos y las terminaciones nerviosas de todo el organismo.

    ResponElimina