2017, un any per consolidar-nos

22/12/17

Acabam 2017 amb un balanç de les activitats que hem organitzat. Ha estat l'any de les Primeres Jornades Balears de Musicoteràpia, però també hem dedicat temps a altres tallers que ens han enriquit com a professionals.


Acabamos el 2017 con un balance de las actividades que hemos organizado. Ha sido el año de las Primeras Jornadas Baleares de Musicoterapia, pero también hemos dedicado tiempo a otros talleres que nos han enriquecido como profesionales.


"Ressonant Junts" va ser el lema que varem escollir per presentar la musicoteràpia a tots els públics, en les Primeres Jornades Balears de MT. Entrada gratuïta i tothom convidat, a una de les sales més grans del Caixaforum de Palma, per explicar en què consisteix la MT i donar a conèixer àmbits d'aplicació i projectes que ja funcionen a la nostra comunitat. Unes jornades que va encetar la psicòloga i musicoterapeuta, Marisel Lodeiro, amb una llarga trajectòria professional, i que va venir de València per donar el sus a les jornades.

"Ressonant Junts" fue el lema que escogimos para presentar la MT a todos los públicos, en las primeras jornadas organizadas en Baleares. Entrada gratuita y todo el mundo invitado, en una de las salas más grandes del Caixaforum de Palma. Explicamos en qué consiste la MT y dimos a conocer diversos ámbitos de aplicación y proyectos que ya funcionan en nuestra comunidad. Unas jornadas que abrió la psicóloga y musicoterapeuta, Marisel Lodeiro, quien tiene una larga trayectoria profesional, y que vino de Valencia para dar el inicio a las jornadas.


Varen ser dos dies intensos (27 i 28 d'octubre). MT en maternitat, en envelliment actiu, MT hospitalària i en persones amb diversitat funcional. Varen ser els temes que tractaren quatre musicoterapeutes titulats, que treballen a diversos projectes que es desenvolupen a la nostra comunitat. Per cert, com podeu veure a les fotografies, també varem tenir música en directe ; )

Fueron dos días intensos (27 y 28 de octubre). MT en maternidad, en envejecimiento activo, MT hospitalaria y en personas con diversidad funcional. Fueron los temas que trataron cuatro musicoterapeutas titulad@s, que trabajan en diversos proyectos que se desarrollan en nuestra comunidad. Por cierto, como podéis ver en las fotografías, también tuvimos música en directo ; )


UN CONVIDAT MOLT ESPECIAL

Enguany també hem rebut la visita del Dr. Gustavo Schulz Gattino, professor de MT de la Universitat d'Aalborg (Dinamarca). Gattino va explicar diverses eines d'avaluació a MT (qüestionaris, escales, etc.) per poder valorar als pacients.

Este año también hemos recibido la visita del Dr. Gustavo Schulz Gattino, profesor de MT de la Universidad de Aalborg (Dinamarca). Gattino explicó diversas herramientas de evaluación en MT (cuestionarios, escalas, etc.) para poder valorar a los pacientes.

ACABA L'ANY AMB UN REGAL

És un regal poder tenir amb nosaltres a la Dra. Montserrat Gimeno, professora de la New Paltz, la universitat estatal de Nova York. Serà dia 30 de desembre, a Palma. Es dedicarà a exposar la tècnica MIR de MT. Un present per acabar un any, que ha significat la consolidació d'ABAMU com associació que representa als musicoterapeutes de les Illes Balears.

Es un regalo poder tener con nosotr@s a la Dra. Montserrat Gimeno, profesora de la New Paltz, la universidad estatal de Nueva York. Será el día 30 de diciembre, en Palma. Se dedicará a exponer la técnica MIR de MT. Un presente para acabar un año, que ha significado la consolidación de ABAMU como asociación que representa a los musicoterapeutas de las Illes Balears.


Molts d'anys! Et desitjam el millor per aquest 2018!

¡Felicidades! ¡Te deseamos lo mejor para este 2018!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada