Taller de Música Imatge i Relaxació (MIR)

16/11/17

Nova formació. Taller de 9 hores de durada en el qual la Dra. Montserrat Gimeno, professora de la Universitat Estatal de Nova York, donarà una Introducció al Mètode Bonny de GIM (BMGIM) i aportarà els fonaments de la tècnica Música Imatge i Relaxació (MIR). Es durà a terme al centre Cor Senzill, situat a Palma. Organitza ABAMU.


DESCRIPCIÓ

Està adreçat a musicoterapeutes, psicòlegs i professionals graduats universitaris de l'àmbit terapèutic. L'objectiu del taller és fer una introducció general al Mètode Bonny d'Imatge Guiada amb Música (BMGIM). Seguidament es donaran a conèixer les bases de la tècnica MIR per la seva utilització a l'àmbit hospitalari i assistencial. La tècnica ha estat desenvolupada per la Dra. Gimeno i és una adaptació del BMGIM. El propòsit de la tènica MIR és relaxar la ment i el cos per disminuir l'experiència de dolor i anxietat. Es tracta d'un taller experiencial amb un component didàctic.

Aquí tens el PROGRAMA del taller.

Está dirigido a musicoterapeutas, psicólogos y profesionales graduados universitarios del ámbito terapéutico. El objetivo del taller es hacer una introducción general al Método Bonny de Imagen Guiada y Música (BMGIM). Seguidamente se darán a conocer las bases de la técnica MIR para su utilización en el ámbito hospitalario y asistencial. La técnica ha sido desarrollada por la Dra. Gimeno y es una adaptación del BMGIM. El propósito de la técnica MIR es relajar la mente y el cuerpo para disminuir la experiencia de dolor y ansiedad. Se trata de un taller experiencial con un componente didáctico.

Aqui tienes el PROGRAMA del taller.

SOBRE LA DRA. GIMENO

La Dra. Maria Montserrat Gimeno es va graduar en Infermeria, l'any 1978, a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 1993 es va traslladar als Estats Units on es va graduar com a Musicoterapeuta i va rebre un Doctorat en Psicologia. Està formada en el Mètode Bonny de GIM (BMGIM) i es professora a la Universitat Estatal de Nova York, a New Paltz, on imparteix classe de Musicoteràpia en el Departament de Música. És la coordinadora a Espanya de la formació de BMGIM de l'Institut Atlantis (EE UU). La seva investigació està especialitzada en l'àmbit hospitalari. Ha publicat a nivell nacional i internacional. També ha realitzat nombroses presentacions de l'aplicació del Mètode Bonny i les seves adptacions a Espanya, els Estats Units, la Xina, Corea del Sud, Finlàndia, Noruega, Canadà, Austràlia, la Índia i el Japó.


La Dra. Maria Montserrat Gimeno se graduó en Enfermería, en la Universitat Autònoma de Barcelona, en 1978. El 1993 se trasladó a los Estados Unidos, donde se graduó como Musicoterapeuta y recibió el Doctorado en Psicología. Está formada en el Método Bonny de GIM (BMGIM) y es profesora en la Universidad Estatal de Nueva York, en New Paltz, donde imparte classes de Musicoterapia en el Departamento de Música. Es la coordinadora en España de la formación BMGIM del Instituto Atlantis (EE UU). Su investigación está especializada en el ámbito hospitalario. Ha hecho publicaciones en el ámbito nacional e internacional. També ha realizado nombrosas presentaciones sobre la aplicación de BMGIM y sus adaptaciones en España, Estados Unidos, China, Corea del Sur, Finlandia, Noruega, Canadá, Australia, la India y Japón.


INFORMACIÓ PRÀCTICA


Taller de Música Imatge i Relaxació (MIR)
Dissabte 30 de desembre.
Durada: 9 hores. De 9 a 14h i de 16h a 20h.
Curs: serà impartit en castellà.
Lloc: Cor Senzill, Palma.

Aportació: 70 euros.
(*socis ABAMU i associacions amb conveni, 55 euros)


INSCRIPCIONS AQUÍ (entrar en el enlace)
INSCRIPCIONES AQUÍ (entrar en el enlace)

Data límit per apuntar-se: DIVENDRES 22 DE DESEMBRE (places limitades)
Fecha límite para apuntarse: VIERNES 22 DE DICIEMBRE (plazas limitadas)

                                             
                                       Organitza:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada