L'avaluació a la musicoteràpia

12/6/17

Aquest cap de setmana el musicoterapeuta i professor Gustavo Schulz Gattino ens ha acompanyat, a Palma, per tractar el tema de l'avaluació a la musicoteràpia. Un seminari-taller que, des d'ABAMU, hem impulsat amb molta il·lusió i expectatives que s'han vist assolides.


Ens ha servit per tornar a deixar clar què aporta la nostra professió que no poden oferir altres disciplines: la feina des de l'element musical que tots duim a dins. Intervenim en persones, totes amb la seva musicalitat ens comuniquen, tots sonam. Hem de saber treballar amb les eines d'avaluació de que -només nosaltres com a musicoterapeutes- disposam, per poder valorar, marcar objectius i oferir resultats de la intervenció al pacient, familiars i professionals d'altres àrees.

Este fin des semana el musicoterapueta y profesor, Gustavo Schulz Gattino, nos ha acompañado, en Palma, para hablar sobre evaluación en musicoterapia. Un seminario que, desde ABAMU, hemos impulsado con mucha ilusión y expectativas, que se han visto cumplidas. 


Nos ha servido para dejar claro nuevamente qué aporta nuestra profesión que no pueden ofrecer otras disciplinas: el trabajo desde elemento musical. Intervenimos en personas, todas con su musicalidad nos comunican, todos sonamos. Tenemos que saber trabajar con las herramientas de evaluación que -sólo nosotros como musicoterapeutas- disponemos, para poder valorar, marcar objetivos y ofrecer resultados de la intervención al paciente, familiares y también a profesionales de otras áreas.


GRÀCIES A TOTS ELS ASSISTENTS! SEGUIM CREIXEN! SEGUIM DONANT A CONÈIXER LA MUSICOTERÀPIA A LES BALEARS!

¡GRACIAS A TODOS LOS ASISTENTES! ¡SEGUIMOS CRECIENDO! ¡SEGUIMOS DANDO A CONOCER LA MUSICOTERAPIA EN LAS BALEARES!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada